POWERED BY
WP TEAM LOGO 2020.png

© WILDPIX TRAVEL  B.V.- ALL RIGHTS RESERVED

WILDPIX CREW LOGIN

THE WILDPIX TEAM

Show More

MARTIN STEENHAUT - AWARD WINNING NATURE PHOTOGRAPHER - OWNER WILDPIX TRAVEL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martin Steenhaut werd geboren in Brussel en groeide op in Antwerpen. Al heel jong werd de passie voor de natuur hem meegegeven door zijn oudere broer. Aangezien tijdens de studies al bleek dat de andere grote interesse lag bij de fotografie, werd dit de perfecte combinatie. Kijken naar de natuur en de pracht ervan proberen vast te leggen.

Na de zijn opleiding fotografie werd hij actief als beroepsfotograaf en werkt nog steeds succesvol in verschillende domeinen van dit prachtig beroep. Maar de roep van de natuur is sterk en dus worden vrije momenten besteed aan natuurfotografie in binnen- en buitenland.

Met regelmatige expo's en publicaties probeert hij zijn passie te delen met het grote publiek.

​Al meermaals werd zijn werk bekroond in nationale en internationale fotowedstrijden.

Check hier zijn beelden: http://www.martinsnature.com

Martin is erkend als beroepsfotograaf door de Nationale en Europese Vereniging van Professionele fotografen.

In 2019 behaalde hij het fel begeerde Europese Master QEP label als Master European Qualified Wildlife Photographer. 

 

Enkele hoogtepunten:

 • MASTER QUALIFIED EUROPEAN PHOTOGRAPHER TITEL IN 2019
 • FEP EUROPEAN WILDLIFE PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2019 - Innsbruck Austria
 • Jury member International Namur photo contest 2019
 • Color Awards USA Nominee 2019
 • ​​Qualified European Photographer Wildlife Award
 • International Color Awards USA Nominee 2018
 • Federation of European Photographers 2018 - Distinction Award
 • OASIS International contest Italy - Highlight award
 • AVES International competition - finalist
 • FESTIVAL International Namur - GRAND PRIX INTERNATIONAL 2018
 • ​Black Spider Awards USA Nominee 2017
 • Namur International Contest 2017 Finalist
 • MONTIER EN DER Festival 2016 - WINNER 1st Prize - Landscapes of the World

 • World Photographic Cup 2016 - FINALIST

 • Bulgaria - Odessos International Photo Contest - Salon Bronze Medal Winner 2016
 • Bulgaria - Odessos International Contest 2016 - Honorable Mention - Photographic Society of America
 • World Photographic Cup, Phoenix USA, januari 2014 - SILVER MEDAL 'LANDSCAPE'​

JURY's

 

 • Jury World Photographic Cup 2015

 • Jury fotowedstrijd.nl  2014 & 2015

 • Jury Lowland Photo Contest 2016

 • Jury AVES International Photo Contest 2017
 • Jury International Namur 2019
 • President of the jury Lowland Photo Contest 2019

 

 

WWW.MARTINSNATURE.COM

 

 

 

MARTIN'S ACCEPTANCE SPEECH - MONTIER EN DER 2016

110359-lg-MQEP-RGB.jpg

ANDIUS TEIJGELER- PRO REISBEGELEIDER

contacteer Andius via e-mail : andius@wildpix.nl

In 1987 woonde Andius in Veldhoven. Hij was dan een geregelde bezoeker van de Strabrechtseheide. Daar ontwikkelde hij zijn interesse in vogels en fotografie. Na een periode in Limburg, Griekenland en Hongarije ging Andius in 1999 in Laren wonen. Vandaar ging hij regelmatig naar de Oostvaardersplassen.

In 2005 / 2006 ging Andius naar Kenia en zo was de interesse in het maken van verre reizen geboren. In 2014 geraakte Andius geblesseerd aan de schouder waardoor rondzwerven met zware spullen in de natuur moeilijker werd, met als gevolg meer en meer fotograferen vanuit schuilhutten. 

Ook volgt Andius regelmatig workshops om zich verder fotografisch te bekwamen.  Enige tijd terug is Andius ook gaan schrijven voor natuurfotografie.nl. met voornamelijk zijn reisverslagen gemaakt in functie van natuurfotografie als onderwerp.

JAAP LA BRIJN - PRO REISBEGELEIDER

contacteer Jaap via e-mail : jaap@wildpix.nl

 

 

Jaap La Brijn fotografeert al ruim 40 jaar. In het begin vooral vogels en de laatste vijftien jaar naast vogels steeds meer zoogdieren en landschappen. Heel lang was zijn belangrijkste doel het goed en scherp vastleggen van dieren en vogels; de laatste jaren is dit steeds meer verschoven naar het maken van bijzondere foto’s onder het motto: ongewoon vastleggen van het gewone, gewoon vastleggen van het ongewone. Daarbij zijn lichtval en omgeving net zo belangrijk als het onderwerp zelf. Voorwaarde daarbij is dat vogels en dieren er zich niet van bewust zijn dat er mensen in de buurt zijn en ze zich dus zo natuurlijk mogelijk gedragen.

Mede daardoor is hij vanaf 2009 steeds meer vanuit schuilhutten gaan fotograferen en inmiddels maakt hij de meeste foto’s vanuit hutten in binnen- en buitenland. Hij kent van veel schuilhutten in Nederland de mogelijkheden en de beperkingen.

Tot een paar jaar geleden fotografeerde hij (buiten Nederland) bijna uitsluitend in Scandinavië, maar de laatste twee jaar is de aandacht verschoven naar fotodoelen in Zuid-Europa. Daarbij blijven vogels, zeker in Nederland, het hoofdonderwerp, maar vier dagen in een klein hutje wachten op het passeren van de Iberische lynx hoort daar ook bij.

Door die ruime ervaring met fotograferen vanuit schuilhutten kan hij een waardevolle bijdrage leveren als reisbegeleider bij het Wildpix team.

MICHEL D'OULTREMONT - PRO REISBEGELEIDER

 

 

Natuurliefhebber sinds mijn jeugd, het is op de leeftijd van twaalf dat ik voor het eerst mijn ogen achter een verrekijker zet.

 

Ik heb altijd genoten van mijn Belgische platteland op zoek naar vogels en wilde zoogdieren. Het is eerst dat ik watervogels ga fotograferen. Toen kwamen zoogdieren zoals vossen, herten of herten langzaam in mijn camerazoeker.

 

Mijn passie leidt me langzaam maar zeker naar de Ardennen en ik word verliefd op deze regio van België. Vervolgens deel ik mijn tijd tussen school en natuur. De roep van de wilde wereld zal de rede winnen: in 2016 word ik natuurfotograaf. Dit is een passie, die me veel meer geluk geeft dan beperkingen oplegt.

FOTOGRAFISCHE BENADERING

Via mijn foto's probeer ik het mooie te vertalen door het esthetische aspect van de natuur en de biodiversiteit te laten zien. De omgeving speelt een grote rol, omdat mijn fotografische benadering het dier meestal in een magische biotoop laat zien. Maar steeds meer zijn het de speciale lichten en de dieren die ik zoek. Aanwezig of afwezig, zij zijn degenen die mijn beelden leiden en bepalen.

THIJS GLASTRA - PRO REISBEGELEIDER

contacteer Thijs via e-mail : thijs@wildpix.nl

 

Thijs Glastra, geboren in 1998 is met twee biologen als ouders al van kinds af aan in aanraking met de natuur. Alles wat vliegt en beweegt vindt hij interessant, maar vogels hebben toch wel zijn speciale interesse. Sinds 2011 is de fotografie er bij gekomen, het willen vastleggen van wat hij ziet is er steeds meer in gaan zitten. Sindsdien is de fotografiehobby alleen maar ‘verslavender’ geworden en steekt hij vele uren in het fotograferen. Van zeldzaamheden tot Koolmezen, van statieportretten tot vogels in het landschap en sinds de afgelopen jaren van kleine insecten tot grootse landschappen, alles kan en mag op de foto, zolang de foto in zijn ogen onderscheidend genoeg is. Hutfotografie is voor Thijs een leuk concept binnen de fotografie, hij is dan ook met enige regelmaat terug te vinden in een fotohut. Het observeren en fotograferen van vogels (of zoogdieren), zonder dat ze je doorhebben, biedt vaak unieke kansen voor een onderscheidende foto. Op het moment studeert Thijs Bos en Natuurbeheer aan de Wageningen University waar hij zijn kennis in de natuur aan het verbreden is. Vanaf 2017 is Thijs in samenwerking met Wildpix, een mooie aanvulling op zijn studie.

WILDPIX TRAVEL FRANCE REPRESENTATIVE

ADRIEN LESAFFRE - PRO REISBEGELEIDER 

WILDPIX VERTEGENWOORDIGER VOOR  FRANKRIJK

contacteer ADRIEN via: adrien@wildpix.nl

 

My name is Adrien and I am practicing animal photography for many years, passionate about wilderness, mountain and trekking.

During my childhood, I spent a lot of my time in nature to observe the vegetable and animal kingdom. It has always fascinated me.

I have made many trips to different places on the planet.

Also, it is natural that I want you to share my knowledge and skills so that you can also capture magical moments, with respect for the environments and species that we meet.

PASCAL DE MUNCK - FOTOGRAFISCH ADVISEUR EN REISBEGELEIDER 

contacteer Pascal via e-mail : pascal@wildpix.nl

 

 

Pascal De Munck, geboren in 1964 beschouwd zichzelf  niet als zijnde een ​​professionele fotograaf, zelfs niet een goede amateur, maar gewoon iemand die houdt van de combinatie van het zijn in de natuur en het maken van afbeeldingen van hetgeen zijn pad kruist.  Zijn visie is eenvoudig en is gebaseerd op WYSIWYG “What You See Is What You Get” -  m.a.w wat hij te zien krijgt tijdens zijn (soms zeer lange) foto/zit sessies proberen van zo getrouw mogelijk op foto vast te leggen en ja soms is dat niet meer of minder dan een vogeltje op een stokje en soms is dat ook net iets meer.  Bedoeling is van jullie allemaal een klein stukje mee te laten genieten van onze prachtige natuur en dit door eerst naar het welzijn van de dieren en hun omgeving te kijken en dan pas aan de foto’s denken.  
 
Zijn grootste passie is het fotograferen van vogels, waarom vogels? Vogels komen voor in alle vormen, ze zijn zo prachtig, een aantal zijn zeer kleurrijk andere dan weer niet, sommige hebben een prachtig lied andere dan weer niet, alle vogels hebben verschillende gedragingen in hoe ze proberen om hun partner te vinden, in hoe ze hun nest bouwen , andere vlucht patronen ...geen enkele vogel is hetzelfde en die verscheidenheid maakt vogels tot een zeer boeiend onderwerp.
 
Sinds de 2013 is Pascal zich meer en meer gaan toeleggen in het fotograferen vanuit schuilhutten en heeft zodoende goede ervaring opgebouwd om zo tot het Wildpix team toe te treden als fotografisch adviseur en reisbegeleider.

 

www.pascaldemunck.com

 

 

CONTACT

CONTACT

+32 498 541 507

INFO@WILDPIX.NL

MARTIN@WILDPIX.NL

JAAP@WILDPIX.NL

THIJS@WILDPIX.NL

ANDIUS@WILDPIX.NL

ADRIEN @WILDPIX.NL

LEAVE US YOUR COMMENT

LOCATE US

THE COMPANY

WILDPIX TRAVEL B.V. - Natuurfotografiereizen

Martin Steenhaut - C.E.O.

ADDRESS

J.M. De Bruynstraat 29

7471 KG Goor  - Nederland

 

Geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel

Chamber of commerce:    KVK    71525688

 

BTW -  VAT   NL 8587 4944 0B01

 

 

BANK:

KBC BRASSCHAAT - BELGIUM

IBAN BE16 7360 6320 6274

BIC     KREDBEBB