Sergio Pitamitz

GALAPAGOS

PHOTO EXPEDITION

NG image collection white 2.png

represented by

SPECIAAL :

LEGUAAN, ALBATROS,

FREGATVOGEL

 

BLAUWVOET JAN VAN GENT, ...

FACTS:

MET AWARD WINNING EN NATIONAL GEOGRAPHIC CONTRIBUTING FOTOGRAAF EN JOURNALIST

 

SERGIO PITAMITZ

REIS:

11 MAR 2019 tot 18 MAR 2019

incl. 8d/7n cruise

EXCL. VLUCHTEN

TOP PERIODE

EXPEDITIE OP LOCATIES 

MAXIMUM 8 PERSONEN

NEW DATES COMING SOON

04.jpg

GALAPAGOS Expedition Cruise with

Sergio Pitamitz, National Geographic Image Collection Photographer

Bekroond fotograaf en journalist Sergio Pitamitz heeft zowel de Franse als de Italiaanse nationaliteit. Hij is een National Geographic Creative contractfotograaf. Hij houdt zich voornamelijk bezig met  verhalen over natuur, natuurbehoud en dieren in het wild. Als fotograaf en journalist heeft hij tijdens het uitvoeren van zijn opdrachten in meer dan 80 landen gereisd, alle zeven continenten doorkruist, van Amerika tot Australië, van Noordpool tot Antarctica, van Afrika tot Azië en het Midden-Oosten.

Hij is een medewerker van de Italiaanse editie van National Geographic Magazine en zijn afbeeldingen en verhalen zijn verschenen in honderden publicaties waaronder BBC Wildlife, Terre Sauvage, Oasis, Africa Geographic, Geo, The New York Times, Time, Newsweek, Figaro Magazine, Condé Nast Traveler, National Geographic-website, evenals andere National Geographic-publicaties.

Zijn eerste boek, Wild Africa - met een instandhoudingsvoorwoord van de befaamde National Geographic-fotojournalist Steve Winter en de inleiding door de wereldwijd beroemde modefotograaf Giovanni Gastel - werd in 2016 gelanceerd op het internationale natuurfotografiefestival van Montier-en-Der in Frankrijk.

Hij is betrokken bij het inzamelen van fondsen voor het Big Cats Initiative van National Geographic door middel van lezingen en met de reizende tentoonstelling Wild Africa, waarin een selectie van de beste afbeeldingen van het boek te zien is.

Hij heeft erkenning gekregen in vele internationale fotografie-wedstrijden zoals Nature's Best, National Wildlife, Oasis en Audubon. Hij won de NPPA - National Press Photography Association "Best of Photojournalism 2016 - Environmental Category". Zijn fotografie wordt vertegenwoordigd door National Geographic Creative

en Getty Images. Wanneer hij niet in opdracht is, leidt Sergio fotoreizen in de poolgebieden, in Afrika en in de leefgebieden van de grote katten.

Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.06.22.
Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.05.52.
05.jpg
09.jpg
02.jpg
08.jpg

Als alle natuur teruggaat naar eenheid, lijkt hier het laatste stuk te zijn waarin alles als één mooi geheel samenvalt.

 

Hier, waar de mens een "meer" lijkt te zijn dan de bonte soort in het wild, de natuur zich in een oneindige evolutie uit te breiden.

 

Vanaf de vroege landschappen (of het einde) van de wereld, lava velden, helder blauwe zee, rode krabben als vuur, scorribandano stranden zwart als pek, zeeleeuwen duiken vanaf verschroeide rotsen in de zee, witte guano's,  onwaarschijnlijk vogels (Albatros, Blauwvoet Jan van Gent). Een wereld die een expressionistische schilderkunst waardig is, vol paradoxen. Hier leeft iedereen samen, de een naast de ande,  niet zozeer in vrede ... maar misschien toch in een natuurlijke volgorde van dingen, waar iemand doodt om te eten, om te overleven. Logische concepten waaraan de menselijke soort soms als vrijgesteld lijkt te willen worden beschouwd.

16.jpg

PROGRAMMA

Dag 1 : 11 Maart - Aankomst luchthaven Baltra - Namiddag naar eiland Bartolome 

Dag 2 : 12 Maart - Voormiddag South Plaza Island - Namiddag North Seymour Island

Dag 3 : 13 Maart - Voormiddag Pittpoint en Islet (San Cristobal Island) - Namiddag Cerro Brujo ( San Cristobal Island)

Dag 4 : 14 Maart - Voormiddag Cerro Colorado Tortoise Reserve (San Cristobal Island) - Namiddag San Cristobal

Dag 5 : 15 Maart - Voormiddag Gardner Bay, Osborn Islets (Espanola Island) - Namiddag Suarez Point (Espanola Island)

Dag 6 :  16 Maart - Voormiddag Post Office (Floreana Island) - Namiddag Cormorant Point, Devil's Crown or Champion (Floreana Island)

Dag 7 : 17 Maart - Voormiddag Charles Darwin research Station en Fausto Lierena Breeding Center ( Santa Cruz Island) - Namiddag Hihlands Tortoise Reserve (Santa Cruz Island)

Dag 8 - 18 Maart - Voormiddag Carrion Point (Santa Cruz Island) - Namiddag terug naar luchthaven Baltra

Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.37.27.

LEARNING FROM THE BEST: Sergio Pitamitz

represented by

NG image collection black.png

Deze begeleide reizen bieden een uitgelezen kans om te leren van de beste fotografen vertegenwoordigd door National Geographic Image Collection.

Zoals hierboven uitgelegd is Sergio Pitamitz daar één van. U zal alle tijd hebben om van hem te leren en persoonlijk coaching te krijgen over fototechnieken en creatieve aanpak. 

Tegelijk met een intense natuurbeleving is het een unieke ervaring die uw fotografische skills zeker naar een ander niveau tillen.

PRIJS PER PERSOON

De Galapagos Legend MN is geschikt voor maximaal 100 mensen.

 

Hutten met uitzicht op de oceaan, airconditioning, lage bedden en een eigen badkamer in twee-, drie- en vierpersoonskamers zijn beschikbaar.

 

Comfortabele en ruime gemeenschappelijke ruimtes, interne satelliettelefoondienst, lokaal en internationaal, internet is toegankelijk bij het ankeren op de belangrijkste eilanden. Suites en junior suites zijn beschikbaar met een eigen balkon en panoramische ramen om privé te genieten van een spectaculair uitzicht.

 

Prijzen in EURO

 

STANDAARD PLUS : = € 4.900

CABIN JUNIOR SUITES : = € 5.500

BALCONY SUITES : = € 6.400

Belasting toegang Galapagos = USD 100 (ter plaatse te betalen in USD US dollars) 

CITAAT PER PERSOON = USD 20 (ter plaatse te betalen in USD)

 

TOEVOEGEN AAN DE CRUISE PRIJS

Vluchten naar Galapagos + 2 nachten in Guayaquil Hotel Oro Verde **** (of vergelijkbaar) met ontbijt en rondleiding door de stad + Euro 800

Intercontinentale vlucht vanuit Benelux ongeveer 1000 EURO

 

Aangezien het aantal hutten beperkt is, is het noodzakelijk om zo vroeg mogelijk te registreren om reserveringen te garanderen.

DE REIS WORDT UITGEVOERD MET EEN MINIMUM VAN 8 PERSONEN

* DE PRIJS IS GEBASEERD OP DE HUURPRIJZEN EN DE CONCESSIEKOSTEN DIE VOOR 2019 MOETEN WORDEN BEVESTIGD

BETALINGEN

VOLLEDIGE REISBEDRAG MOET BETAALD WORDEN BIJ DEFINITIEVE RESERVATIE

Na reservering ontvangt u een betalingsverzoek en betaalt u het volledige bedrag op voorhand per overschrijving.

Zo is alles geregeld en is uw reis gereserveerd. Daar ontvangt u een factuur van.

UITZONDERLIJKE OMSTANDIGHEDEN

In geval van annulatie van de reis vanuit de organisatie ter plaatse door uitzonderlijke en niet te voorziene omstandigheden, als extreme weersomstandigheden, overlijdens, oorlogsconflicten, luchtvaartfaillisementen, zijn er geen terugbetalingen mogelijk om die redenen. U kan dan steeds terecht bij uw reisverzekering.

Wat als ik mijn reis moet annuleren?

 

Bij annulatie dient u ons altijd zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Aangezien wij bij onze partners eveneens annuleringskosten moeten betalen, is er ook bij ons in sommige gevallen een annulatievergoeding te betalen.  

Hieronder, in de algemene voorwaarden en in de reisinformatie die u toegestuurd krijgt, staat dit telkens in detail uitgelegd.

U kan altijd uw annulatieverzekering hiervoor aanspreken.

OPGELET: Voor deze reis gelden zeer bepaalde annulatietermijnen en terugbetalingsvoorwaarden:

U kan annuleren tot 6 maanden voor vertrek mits een vergoeding van 25% van de totale reissom.

Minder dan 6 maanden voor vertrek moet u de volledige reissom betalen en is er geen terugbetaling