OUR CORONA - COVID 19 POLICY

ONS EENVOUDIGE COVID 19 - CORONA-BELEID: GEEN RISICO

- Betalingen worden zo laat mogelijk gedaan en er zijn geen aanbetalingen nodig

- Wordt uw reis geannuleerd of u kan zelf niet vertrekken vanwege corona, dan heeft u twee opties: 

1. U krijgt een tegoedbon voor een nieuwe periode 

2. U krijgt uw geld terug indien u echt niet anders kan dan te annuleren

- Bovendien bent u bij Wildpix Travel beschermd via het garantiefonds VZR Garant 

OUR SIMPLE COVID 19 - CORONA POLICY: NO RISK

- Payments are made as late as possible and no down payments are required

- If your trip is canceled or you cannot leave yourself due to corona, you have two options:

1. You will receive a voucher for a new period

2. You will get your money back if you really have no other option than to cancel

- Moreover, at Wildpix Travel you are protected by the guarantee fund VZR Garant

Onze filosofie over verantwoorde natuurfotografie

 

Wildpix is een initiatief van twee absolute natuurliefhebbers die eerst naar het welzijn van de dieren en hun omgeving kijken en dan pas aan de foto’s denken. Daarom zult u bij ons geen reizen aantreffen waarover wij ook maar enige twijfel over ecologische aanpak en respect voor de natuur hebben. Daar waar nodig werken wij met alle ontheffingen en vergunningen op zak.

Wat betekent ‘individuele’ reizen?

 

We werken volgens een uniek individueel concept wat eigenlijk alleen maar voordelen kent. Wij organiseren uw gewenste reis tot in de puntjes maar gaan niet mee om u te begeleiden. Dat laten we aan onze zeer vakkundige collega’s ter plaatse over. Niets beter dan met iemand op pad gaan die de streek en de mogelijkheden als geen ander kent. U kunt gaan wanneer u wilt, hoeft onze reis- en begeleidingskosten niet te betalen, en profiteert van de alsmaar aan de actualiteit aangepaste reisinformatie en –programma.

Wanneer kan ik gaan?

 

Bij de meeste reizen kunt u zelf uw meest gewenste reis periode opgeven. Wij gaan met uw wensen aan het werk.

 

Sommige andere reizen zijn begeleide groepsreizen, dit komt vaak omdat de bezochte gebieden slechts beperkt toegankelijk zijn.

Met wie reis ik?

 

Vanwege ons individuele concept bepaald u zelf met wie u op reis gaat. Niets vervelender als iemand in een reisgezelschap waar u geen klik mee heeft. U fotografeert immers het liefst met mensen die u kent. In principe voegen wij geen mensen bij elkaar; zeker niet zonder voorgaand overleg en instemming.

Kan ik reisgenoten zoeken?

 

Op het hbnforum of de Wildpix-facebookpagina kunt u een oproep plaatsen om op zoek te gaan naar reisgenoten.

Aan wie betaal ik?

 

Naargelang de reis betaalt u aan Wildpix zelf op voorhand, of bij sommige reizen betaalt u ter plaatse aan onze partners.

Kan ik informatie aanvragen?

 

Indien u belangstelling voor een van onze reizen heeft kunt u vrijblijvend de uitgebreide reisinformatie bij ons aanvragen. Vaak zit hier een aanvraagformulier bij waar mee wij voor u aan het werk gaan.

Wat ontvang ik na het boeken?

 

Na uw boeking ontvangt u van ons de uitgebreide reisinformatie met alles wat u weten moet ter voorbereiding en voor ter plaatse. Bij enkele reizen kunt u na uw boeking rechtstreeks contact opnemen met onze collega ter plaatse om al uw afspraken te maken.

Wat als ik ter plaatse hulp van Wildpix nodig heb?

 

Mocht u tijdens uw reis vragen hebben, kan u ons altijd contacteren. Wij kunnen u altijd helpen met praktische of administratieve zaken, of indien nodig het contact met uw lokale gids bevorderen.

Heb ik garantie op succes?

 

Hoewel onze bestemmingen u de maximale kansen geven blijft natuur onvoorstelbaar. Goede natuurfotografen weten dat er binnen de natuurfotografie geen garantie op het maken van foto’s van de gewenste diersoorten bestaat.

Ben ik verzekerd?

 

Bij al onze reizen sluit u zelf uw eigen reis- en of ongevallen verzekering af. Het bezoeken van al onze bestemmingen gebeurd derhalve op eigen risico. Wij raden u ook aan een annulatieverzekering af te sluiten.

Waar kan ik resultaten van eerdere fotografen zien?

 

Deelnemers aan onze reizen krijgen toegang tot een speciaal forum waar ervaringen per reis gedeeld kunnen worden. Zo kunt u dus alvast een goede indruk krijgen van de mogelijkheden. U vindt veel voorbeeldfoto's op onze site of op het forum www.hbnforum.nl.

U kan ook terecht op de facebook- pagina van Wildpix.

Welk materiaal is er al in de fotohutten?

 

Onze fotohutten zijn zo comfortabel mogelijk ingericht. De ene is al wat ruimer dan de andere maar ze zijn allen door ons mee geplaatst en getest. Sommige hutten zijn voorzien balhoofdschroeven zodat statieven in de hut niet nodig zijn. De meeste hutten hebben geluidsisolatie, zitkussens, dekens en soms ook een kachel. In de reisinformatie die u ontvangt kan u lezen hoe de hut ter plaatse is ingericht.

Wat als ik mijn reis moet annuleren?

 

Bij annulatie dient u ons altijd zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Aangezien wij bij onze partners eveneens annuleringskosten moeten betalen, is er ook bij ons in sommige gevallen een annulatievergoeding te betalen. 

Hieronder, in de algemene voorwaarden en in de reisinformatie die u toegestuurd krijgt, staat dit telkens in detail uitgelegd.

U kan altijd uw annulatieverzekering hiervoor aanspreken.

 

Termijnen voor annuleringskosten:

 

5 TOT 3 MAANDEN VOOR VERTREK.         25% VAN DE TOTALE REISSOM

3 TOT 2 MAANDEN VOOR VERTREK.         50% VAN DE TOTALE REISSOM

 

2 TOT 1 MAAND VOOR VERTREK               80% VAN DE TOTALE REISSOM

 

1 MAAND TOT 1 DAG VOOR VERTREK.    100% VAN DE TOTALE REISSOM 

 

 

Info & F.A.Q