PARTNERS & SUPPORT

 

 

BENRO OFFICIAL AMBASSADOR

Wildpix Travel, Martin zijn officieel ambassadeur van de beste schommelkoppen en statieven van BENRO. Stabiliteit, duurzaamheid en lichtgewicht zijn voor wildlifefotografen van essentieel belang. En die sterke punten vind je terug bij alle producten van Benro. Tijdens onze reizen kan je ze ook testen en echt in het veld gebruiken. 

WWW.BENRO.COM

 

MR JAN GEAR  OFFICIAL AMBASSADOR

Met gepaste trots werken wij samen met Mr Jan Gear en zijn topmateriaal. Als doorgewinterde natuurfotograaf moet je zeker zijn van goed materiaal en uit ervaring vertrouwen op de zeer kwalitatieve producten van deze natuurkenner. Zelf fotograaf zijnde heeft hij de ideale en duurzame fotorugzakken gemaakt die onze taak al vaak hebben verlicht. Perfect om mee te reizen als handbagage, licht en stabiel om te dragen zelfs wanneer zwaar geladen en heel inventief gemaakt met allerlei handige opbergvakken.

Ook zijn floating hides zijn revolutionair in de fotowereld en helpen ons beter beelden te maken. 

 

Wij kunnen alvast niet meer zonder en zijn dan ook overtuigde Mr Jan Gear ambassadeurs!

 

BEKIJK EN BESTEL HIER ZIJN PRODUCTEN RECHTSTREEKS:

WWW.MRJANGEAR.COM

SONY CAMERAS & LENSES

Wildpix Travel krijgt professionele support van Sony Imaging . De ongekende beeldkwaliteit van deze bodies en lezen stellen ons telkens weer in staat om topbeelden te maken. 

Mocht u info wensen over het materiaal waar we mee werken: martin@wildpixtravel.nl

 

WWW.SONY.COM

 

 

HAN BOUWMEESTER GEAR

Han Bouwmeester fotomateriaal staat al lang aan de top in de natuurfotografiewereld. Van beanbags tot schuiltenten en camouflagekleden. Ze helpen je als natuurfotograaf echt verder en je kan vertrouwen op duurzaam materiaal. Inventief en praktische oplossingen waardoor je betere foto's maakt!

 

WWW.HANBOUWMEESTER.NL

CAMERATOOLS - DE WINKEL VOOR NATUURFOTOGRAFEN

Onze favoriete fotowinkel met een uitstekende kennis en gigantische keuze voor de natuurfotograaf. Met hun advies raak je echt verder. Ook via onze partner CameraTools kan je info krijgen over de Wildpix-reizen, online of in de winkel zelf.

www.cameratools.nl

 

 

WILDPIX TRAVEL IS POWERED BY

© WILDPIX TRAVEL  B.V.- ALL RIGHTS RESERVED

WP TEAM LOGO 2020.png

WILDPIX CREW LOGIN