PARTNERS & SUPPORT

 

 

image.png

BENRO OFFICIAL AMBASSADOR

Wildpix Travel, Martin zijn officieel ambassadeur van de beste schommelkoppen en statieven van BENRO. Stabiliteit, duurzaamheid en lichtgewicht zijn voor wildlifefotografen van essentieel belang. En die sterke punten vind je terug bij alle producten van Benro. Tijdens onze reizen kan je ze ook testen en echt in het veld gebruiken. 

WWW.BENRO.COM

 

MR JAN GEAR  OFFICIAL AMBASSADOR

Met gepaste trots werken wij samen met Mr Jan Gear en zijn topmateriaal. Als doorgewinterde natuurfotograaf moet je zeker zijn van goed materiaal en uit ervaring vertrouwen op de zeer kwalitatieve producten van deze natuurkenner. Zelf fotograaf zijnde heeft hij de ideale en duurzame fotorugzakken gemaakt die onze taak al vaak hebben verlicht. Perfect om mee te reizen als handbagage, licht en stabiel om te dragen zelfs wanneer zwaar geladen en heel inventief gemaakt met allerlei handige opbergvakken.

Ook zijn floating hides zijn revolutionair in de fotowereld en helpen ons beter beelden te maken. 

 

Wij kunnen alvast niet meer zonder en zijn dan ook overtuigde Mr Jan Gear ambassadeurs!

 

BEKIJK EN BESTEL HIER ZIJN PRODUCTEN RECHTSTREEKS:

WWW.MRJANGEAR.COM

sony logo white.png

SONY CAMERAS & LENSES

Wildpix Travel krijgt professionele support van Sony Imaging . De ongekende beeldkwaliteit van deze bodies en lezen stellen ons telkens weer in staat om topbeelden te maken. 

Mocht u info wensen over het materiaal waar we mee werken: martin@wildpixtravel.nl

 

WWW.SONY.COM

 

 

logo Color.jpg

TRAGOPAN PHOTO EQUIPEMENT

Tragopan maakt geweldige camouflage producten die u helpen onopgemerkt te fotograferen in de natuur. Met stevig materiaal in 3D camo prints bent u in staat om dichter bij de dieren te komen zonder te verstoren. Ook voor lenshoezen en vele andere producten kan u hier heel goed materiaal aanschaffen, wij gebruiken het op de reizen en raden het zeer sterk aan.

 

https://tragopan-shop.com/gb/

HAN BOUWMEESTER GEAR

Han Bouwmeester fotomateriaal staat al lang aan de top in de natuurfotografiewereld. Van beanbags tot schuiltenten en camouflagekleden. Ze helpen je als natuurfotograaf echt verder en je kan vertrouwen op duurzaam materiaal. Inventief en praktische oplossingen waardoor je betere foto's maakt!

 

WWW.HANBOUWMEESTER.NL

Schermafbeelding 2020-10-30 om 18.23.49.

CAMERANU.NL - DE WINKEL VOOR NATUURFOTOGRAFEN

Onze favoriete Nederlandse fotowinkel met een uitstekende kennis en gigantische keuze voor de natuurfotograaf. Met hun advies raak je echt verder. Ook via onze partner CameraNu kan je info krijgen over de Wildpix-reizen, online of in de winkel zelf.

www.cameranu.nl

 

 

Logo-Grobet-450x250px.jpg

GROBET.BE - DE BELGISCHE WINKEL VOOR TECHNISCH ADVIES

Voor Belgische klanten werken we met onze favoriete fotowinkel in Antwerpen met een uitstekende kennis en perfect technisch advies voor alle fotografen. 

www.grobet.be