PRIMATEN IN SUMATRA

AVONTUUR AAN DE DEUREN VAN DE JUNGLE

Unieke ontmoeting met de primaten van het eiland Sumatra

 

WILDPIX LAAT U EEN AVONTUUR ERVAREN IN HET HART VAN ÉÉN VAN DE LAATSTE TROPISCHE NATTE BOSSEN ...

 

Begin hier aan je eigen jungleboek ... het start bij de toegangspoort van het Gunung Leuser National Park, een juweel van ongeveer 7500 km2 dat nog steeds goed bewaard is,  verplaats je naar één van de oudste regenwouden op aarde. Het regen ongeveer 4000 mm per jaar in dit prachtige bos en het is in deze dichte en groene oceaan dat we de ster van jungleboek zijnde "King Louis" ontmoeten: de orang-oetan van Sumatra (Pongo abelii). De plek dat Wildpix heeft gekozen om een ​​speciale fotografie workshop voor primaten uit te werken!


Er zijn natuurlijk niet alleen de orang-oetans er zijn nog veel andere soorten, het National Park is de thuisbasis van niet minder dan 8 soorten primaten! Langur, Gibbon, Macaques, Loris ... ook bevolkt door verschillende reptielen, zoals de adder van de tempels, schildpad, vliegende hagedis en vele interessante insecten (reuzenmieren, vlinders ...) ideaal voor de macro -fotografie ook!


Het is ook het werk domein van Andrea, een Britse primatoloog, die haar thuisland in het Verenigd Koninkrijk verliet om zich te concentreren op het behoud en de studie van primaten op Sumatra. Ze is ook erg betrokken bij het dorp! Met een team van lokale gidsen zullen we trachten onze weg te vinden door deze jungle, begeleid door het geschreeuw van gibbons en het onophoudelijke geluid van leafhoppers, we zullen proberen zoveel mogelijk primaten na te streven. Het kruisen van de blik van mensachtigen is een krachtige ervaring die je een onvergetelijke herinnering zal bezorgen. Maar let op! Het is belangrijk om, net als overal elders, deze wilde dieren te respecteren: geen selfie of te invasieve benadering. Ook uiteraard niet voederen.

Deze avontuurlijke reis is vooral milieuvriendelijk, daarom is er voor dit team van locale gidsen gekozen, maar ook voor hun accommodatie, een eenvoudige eco-lodge, gebouwd met ter plaatse gevonden materialen (hout, riviersteen, bamboe, enz.). gidsen zijn beter betaald dan elders, voor een eerlijke aanpak. Maar de filosofie van onze klanten is vooral belangrijk: een diep respect voor het milieu, het welzijn en het behoud van de dieren en het bos.

In dit rustige hotel, zult u ontbijten midden in de  jungle, en wie weet, ziet u de apen wakker worden ... dan trekken we te voet door het nationale park! Het is ook mogelijk gebruik te maken van een om een ​​drager als u zichzelf niet fit genoeg voelt).

Deze fotoreis is een samenwerking tussen  Alwildexpedition en Wildpix Travel

 

Ourang-outang10.jpg
orangutanweb2.jpg

EMOTIONAL MEETINGS....

jeuneorangutanweb.jpg
orang-utan-jeune.jpg
Orang-outang-jeune.jpg
jeune orangoutan.web.jpg
Orang-outang-jeune2.jpg

Vele andere soorten Makaken en Gibbons

silverleaf monkey.web.jpg
thomas.web.jpg
jeunemacaqueweb.jpg
gibbonweb.jpg
lezard.web.jpg
rain forest2.jpg
PROGRAMMA

Beschikbare periode

van 1 tot 7 maart 2021

 

REIS EN GIDS

Je wordt begeleid door Adrien Lesaffre - A.L. Wild Expedition

Dag 1:

Aankomst op de Medan International Airport (Kuala Namur) een dag eerder. Overdracht aan ons - presentatie van het aperitief, briefing en diner

Dag 2:

Vertrek in de jungle vroeg in de ochtend om 6:30 in de ochtend, we zullen ongeveer 6 tot 7 uur doorbrengen in het hart van de jungle. Lunch: lokale gerechten. Terug in de vroege namiddag met de taxi Jungle! Middag voor degenen die een briefing over primaten, feedback en advies voor schieten willen.

 

Dag 3:

Vroeg vertrek voor een tweedaagse wandeling in het hart van het Nationaal Park, we zullen proberen dieper te graven op zoek naar wilde dieren. Lunch en lokale gerechten - Diner in het kamp - Nacht in het bos!

 

Dag 4:

Ontbijt in de jungle! Begin dan in het bos - terug in het midden van de dag in de jungle-taxi

 

Dag 5-6:

Hetzelfde programma als dag 2

 

Dag 7:

Terugreis

 

 

Inbegrepen :  

inbegrepen toegang tot het natuurpark

alle accommodaties (tenten, hotels), 

alle maaltijden en water

alle transfers

 

Niet inbegrepen :

internationale vlucht

alcoholische dranken

 

Maximum AANTAL DEELNEMERS 4 fotografen per groep + 1 gids

PRIJS Prijs per persoon € 2000 incl. BTW + 75 € voor de optie drager. (5 dagen)

 

DEADLINE REGISTRATIE: een maand voor vertrek.


!! Goed om weten !!

Betaling
 

Na reservatie ontvangt u een betalingsverzoek en betaalt u het totale bedrag vooraf via een bankoverschrijving. Op deze manier is alles georganiseerd en is uw reis geboekt. U ontvangt hiervan een factuur.

Wat als ik mijn reis moet annuleren?

 

In geval van annulering dient u ons altijd zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Aangezien we ook annuleringskosten moeten betalen met onze partners, kunnen we in sommige gevallen ook annuleringskosten betalen.

Hieronder, in de algemene voorwaarden en in de reisinformatie die u ontvangt, wordt dit telkens in detail uitgelegd.

U kunt hiervoor altijd uw annuleringsverzekering afsluiten.

 

Deadlines voor annuleringskosten:

 

5 TOT 3 MAANDEN VOOR VERTREK. 25% VAN DE TOTALE REIS

 

3 TOT 2 MAANDEN VOOR VERTREK. 50% VAN DE TOTALE REIS

 

2 TOT 1 MAAND VOOR VERTREK 80% VAN DE TOTALE REIS

 

1 MAAND TOT 1 DAG VOOR VERTREK. 100% VAN DE TOTALE REIS

ik ben geïnteresseerd, Ik zou gecontacteerd worden