KY1702070170.jpg

 

Sergio Pitamitz

 

WILD KENIA

P H O T O   B A S E C A M P

NG image collection white 2.png

represented by 

SPECIAAL :

OLIFANT, CHEETAH, LUIPAARD

HYENA, NEUSHOORN, ...

 

ALLE GROOT EN KLEIN AFRIKAANS WILD

FACTS:

MET AWARD WINNING EN NATIONAL GEOGRAPHIC CONTRIBUTING FOTOGRAAF 

SERGIO PITAMITZ

REIS:

8 DAGEN - 7 NACHTEN

EXCL. VLUCHTEN

TOP PERIODE

 BASECAMP TRIP

MINIMUM 2 MAXIMUM 6 PERSONEN

NEW DATES COMING SOON

ERVAAR HET PRACHTIGE WILDE KENIA EN LEER VAN DE BESTE

KY1702170586.jpg

Serengeti Great Migration Photo Expedition with

Sergio Pitamitz, National Geographic Image Collection Photographer

Bekroond fotograaf en journalist Sergio Pitamitz heeft zowel de Franse als de Italiaanse nationaliteit. Hij is een National Geographic Creative contractfotograaf. Hij houdt zich voornamelijk bezig met  verhalen over natuur, natuurbehoud en dieren in het wild. Als fotograaf en journalist heeft hij tijdens het uitvoeren van zijn opdrachten in meer dan 80 landen gereisd, alle zeven continenten doorkruist, van Amerika tot Australië, van Noordpool tot Antarctica, van Afrika tot Azië en het Midden-Oosten.

Hij is een medewerker van de Italiaanse editie van National Geographic Magazine en zijn afbeeldingen en verhalen zijn verschenen in honderden publicaties waaronder BBC Wildlife, Terre Sauvage, Oasis, Africa Geographic, Geo, The New York Times, Time, Newsweek, Figaro Magazine, Condé Nast Traveler, National Geographic-website, evenals andere National Geographic-publicaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zijn eerste boek, Wild Africa - met een instandhoudingsvoorwoord van de befaamde National Geographic-fotojournalist Steve Winter en de inleiding door de wereldwijd beroemde modefotograaf Giovanni Gastel - werd in 2016 gelanceerd op het internationale natuurfotografiefestival van Montier-en-Der in Frankrijk.

Hij is betrokken bij het inzamelen van fondsen voor het Big Cats Initiative van National Geographic door middel van lezingen en met de reizende tentoonstelling Wild Africa, waarin een selectie van de beste afbeeldingen van het boek te zien is.

Hij heeft erkenning gekregen in vele internationale fotografie-wedstrijden zoals Nature's Best, National Wildlife, Oasis en Audubon. Hij won de NPPA - National Press Photography Association "Best of Photojournalism 2016 - Environmental Category". Zijn fotografie wordt vertegenwoordigd door National Geographic Image CollectionWanneer hij niet in opdracht is, leidt Sergio fotoreizen in de poolgebieden, in Afrika en in de leefgebieden van de grote katten.

Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.06.22.
Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.05.52.
KY1704220265.jpg
KY1702150438.jpg

Brief Itinerary

7 nights Lualenyi Camp

a wonderful private reserve on the edge of the Tsavo West National Park
 

PROGRAMMA

Dag 1 - Bijeenkomst van de deelnemers op Nairobi Airport. Transfer per express SGR-trein naar Voi. Privévervoer van Voi naar Lualenyi Camp. Diner en overnachting.

 

Dag 2, 3, 4  'S Ochtends en' s middags gamedrives binnen het Lualenyi Private Reserve. Ontbijt, lunch, diner en overnachting.

 

Dag 6 - Vertrek in de vroege ochtend voor een volledige dag in Tsavo West National Park. Excursie per privéboot op het Jipe-meer om nijlpaarden en verschillende soorten vogels te fotograferen. Ontbijt, lunch, diner en overnachting.

 

Dag 7 -  'S Ochtends en' s middags gamedrives binnen het Lualenyi Private Reserve. Ontbijt, lunch, diner en overnachting.

 

Dag 8 -  Eigen autotransfer naar Voi-station. Express SGR-trein naar Nairobi International Airport voor terugvlucht.

Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.37.27.

LEARNING FROM THE BEST: Sergio Pitamitz

represented by 

NG image collection black.png

Deze begeleide reizen bieden een uitgelezen kans om te leren van de beste fotografen vertegenwoordigd door National Geographic Image Collection.

Zoals hierboven uitgelegd is Sergio Pitamitz daar één van. U zal alle tijd hebben om van hem te leren en persoonlijk coaching te krijgen over fototechnieken en creatieve aanpak. 

Tegelijk met een intense natuurbeleving is het een unieke ervaring die uw fotografische skills zeker naar een ander niveau tillen.

PRIJS PER PERSOON

Het kamp

 

Lualenyi is een tentenkamp gelegen in de savanne in het Taita Hills-gebied, met slechts vier "Out of Africa" ​​-tenten met alle comfort en liggend op een heuvel met een prachtig uitzicht over de Tsavo-vlaktes en de met sneeuw bedekte top van de Kilimanjaro in de achtergrond.

MINIMUM 2 MAXIMUM 6 Persons

Netto prijs per persoon 2450,00 EUR

Inbegrepen in de prijs :

  • Alle gamedrives volgens de route;

  • Luchthaventransfers;

  • Toegangsprijs Lualenyi Park en Tsavo West N.P

  • Boot trip Jipe Lake

Prijs exclusief:

  • Internationale vluchten;

  • Reis- en ongevallenverzekering;

  • Alle items van persoonlijke aard;

  • Fooien 

BETALINGEN

VOLLEDIGE REISBEDRAG MOET BETAALD WORDEN BIJ DEFINITIEVE RESERVATIE

Na reservering ontvangt u een betalingsverzoek en betaalt u het volledige bedrag op voorhand per overschrijving.

Zo is alles geregeld en is uw reis gereserveerd. Daar ontvangt u een factuur van.

UITZONDERLIJKE OMSTANDIGHEDEN

In geval van annulatie van de reis vanuit de organisatie ter plaatse door uitzonderlijke en niet te voorziene omstandigheden, als extreme weersomstandigheden, overlijdens, oorlogsconflicten, luchtvaartfaillisementen, zijn er geen terugbetalingen mogelijk om die redenen. U kan dan steeds terecht bij uw reisverzekering.

Wat als ik mijn reis moet annuleren?

 

Bij annulatie dient u ons altijd zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Aangezien wij bij onze partners eveneens annuleringskosten moeten betalen, is er ook bij ons in sommige gevallen een annulatievergoeding te betalen.  

Hieronder, in de algemene voorwaarden en in de reisinformatie die u toegestuurd krijgt, staat dit telkens in detail uitgelegd.

U kan altijd uw annulatieverzekering hiervoor aanspreken.

OPGELET: Voor deze reis gelden zeer bepaalde annulatietermijnen en terugbetalingsvoorwaarden:

U kan annuleren tot 6 maanden voor vertrek mits een vergoeding van 25% van de totale reissom.

Minder dan 6 maanden voor vertrek moet u de volledige reissom betalen en is er geen terugbetaling mogelijk.