© WILDPIX TRAVEL  B.V.- ALL RIGHTS RESERVED

POWERED BY

Recent News

© foto Marek Kozinski

Nieuwe Roofvogelreis naar Noord-Spanje

25/11/2015

Heel binnenkort bieden wij u een unieke roofvogelreis aan waarbij u ondergedompeld wordt in de wereld van de gieren. Tientallen Vale Gieren die vlak voor u landen, dat is een belevenis. Maar vooral de zeldzame Lammergier kunnen fotograferen is voor alle fotografen een kick. In deze streek is deze unieke roofvogel mooi te bewonderen en perfect te fotograferen vanuit onze hutten daar. De reisinformatie volgt snel, nog heel even geduld......

NIEUWE TOPREIS NAAR DE DONAU DELTA - ROEMENIË

17/11/2014

 

 

NIEUWE TOPREIS 2015 - DONAU DELTA ROEMENIË

 

 

Hot News! Een nieuwe topreis bij Wildpix voor 2015 - De Donau Delta in Roemenië.

 

In dit wereldberoemde gebied biedt Wildpix u een sublieme natuurfotoreis aan in een ongekende luxe en comfort. Een privégebied van 1100 hectare met 20 verschillende fotohutten waar al uw droomsoorten prachtig te fotograferen zijn.

 

Van Zeearenden tot Scharrelaars, van Jakhalzen tot Otters, het is werkelijk een droom voor natuurfotografen. U logeert in een 4 sterren ecolodge midden tussen de vogels en geniet van een hoogstaande service.

 

Een exclusieve groepsreis in beperkt gezelschap met professionele begeleiding. En dat in twee absolute topperiodes voor het gebied: Maart en Juni 2015! 

 

Mis dit niet en bekijk hier de uitgebreide reisbeschrijving...

Geslaagde kraanvogelreis!

1/11/2014

Onze laatste Kraanvogelreis was een schot in de roos. Met een aantal fotografen trokken we richting Oost-Duitsland om op een vaste rustplek van de Kraanvogels te proberen deze geweldige vogels vast te leggen. Aan het aantal lag het niet want ze waren op dat ogenblik met zo'n 70.000 exemplaren in het gebied.

 

Het vroeg wel veel moeite om 12 tot 13u in een hutje te zitten, van donker tot donker, maar dan krijg je ook wat.

Kraanvogels volop rond de hut en mits correct gedrag van de fotograaf komen haast in de hut gelopen. Ongelooflijk!

Een geweldige ervaring om die dieren zo dichtbij te bekijken en vooral hun expressieve gedrag te observeren.

 

Volgend jaar staat deze reis beslist weer op het programma! Wees er dan ook bij!

 

Zeldzame Schreeuwarend en Ijsvogel uit de hut!

28/04/14

Last minute aanbod!!! Fotografeer een zeldzame schreeuwarend of een koppel ijsvogels vanop slechts enkele meters vanuit de hut.

 

 

Volop Zeearenden voor hutten in Bialowieza

13/2/14

Er is volop actie van Zeearenden bij de hutten in Bialowieza, Polen. Echt de moeite om deze machtige roofvogels te gaan fotograferen. Er zijn ook wolven gesignaleerd.  Bekijk hier onze Bialowieza-reis.

Nu ook Notenkraker en Spechten vanuit hutten in Bialowieza

10/02/14

Als u de Bialowieza reis maakt kan u nu ook 4 soorten spechten voor de lens krijgen. Onze collega's hebben een plek gevonden waar ze zich prima laten zien. Zeldzame soorten als de witrugspecht, grijskopspecht, kleine bonte specht en de spectaculaire notenkraker komen er eten.

 

Bekijk hier onze Bialowieza reis!

Steenarend actie in Zweden!

5/02/14

Er zijn momenteel prachtige platen te maken bij onze Steenarenden hut in Zweden. Neem die kans en ga deze geweldige plek bekijken en sta oog in oog met Steenarenden!

 

Bekijk hier de Steenarenden-reis.

Bizons in winterlicht!

15/01/14

In Polen is het volop aan het winteren en de kans op geweldige actiesfoto's van wilde bizon's is groot. Absoluut de moeite waard!

 

Bekijk hier onze Bialowieza reis.

Sporen van Lynx bij hut!

10/01/14

Bij één van onze hutten in Slowakije is met een observatiecamera een Lynx gespot en zijn erook sporen.  Wie weet kan u hem zien en ooit fotograferen.

 

Bekijk hier onze Slowakije reis.

Wolvensporen bij de hut!

April 22, 2013

Bij één van onze hutten in Slowakije zijn wolvensporen gezien. Ze komen dus vlakbij!

 

Bekijk hier onze Slowakije reis

Please reload