Sergio Pitamitz

 

 

tanzania

PHOTO EXPEDITION

NG image collection white 2.png

represented by

SPECIAAL :

OLIFANT, CHEETAH, LUIPAARD

HYENA, NEUSHOORN, ...

 

ALLE GROOT EN KLEIN AFRIKAANS WILD

FACTS:

MET AWARD WINNING EN NATIONAL GEOGRAPHIC CONTRIBUTING FOTOGRAAF 

 

SERGIO PITAMITZ

REIS:

9 DAGEN - 8 NACHTEN

EXCL. VLUCHTEN

TOP PERIODE

EXPEDITIE OP LOCATIES 

MAXIMUM 4 GASTEN PER JEEP

MAXIMUM 2 JEEPS

NEW DATES COMING SOON

TZ1802270333.jpg

Serengeti Great Migration Photo Expedition with

Sergio Pitamitz, National Geographic Image Collection Photographer

Bekroond fotograaf en journalist Sergio Pitamitz heeft zowel de Franse als de Italiaanse nationaliteit. Hij is een National Geographic Creative contractfotograaf. Hij houdt zich voornamelijk bezig met  verhalen over natuur, natuurbehoud en dieren in het wild. Als fotograaf en journalist heeft hij tijdens het uitvoeren van zijn opdrachten in meer dan 80 landen gereisd, alle zeven continenten doorkruist, van Amerika tot Australië, van Noordpool tot Antarctica, van Afrika tot Azië en het Midden-Oosten.

Hij is een medewerker van de Italiaanse editie van National Geographic Magazine en zijn afbeeldingen en verhalen zijn verschenen in honderden publicaties waaronder BBC Wildlife, Terre Sauvage, Oasis, Africa Geographic, Geo, The New York Times, Time, Newsweek, Figaro Magazine, Condé Nast Traveler, National Geographic-website, evenals andere National Geographic-publicaties.

Zijn eerste boek, Wild Africa - met een instandhoudingsvoorwoord van de befaamde National Geographic-fotojournalist Steve Winter en de inleiding door de wereldwijd beroemde modefotograaf Giovanni Gastel - werd in 2016 gelanceerd op het internationale natuurfotografiefestival van Montier-en-Der in Frankrijk.

Hij is betrokken bij het inzamelen van fondsen voor het Big Cats Initiative van National Geographic door middel van lezingen en met de reizende tentoonstelling Wild Africa, waarin een selectie van de beste afbeeldingen van het boek te zien is.

Hij heeft erkenning gekregen in vele internationale fotografie-wedstrijden zoals Nature's Best, National Wildlife, Oasis en Audubon. Hij won de NPPA - National Press Photography Association "Best of Photojournalism 2016 - Environmental Category". Zijn fotografie wordt vertegenwoordigd door National Geographic Image CollectionWanneer hij niet in opdracht is, leidt Sergio fotoreizen in de poolgebieden, in Afrika en in de leefgebieden van de grote katten.

Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.06.22.
Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.05.52.
TZ1802280521.jpg
TZ1802240125.jpg

Brief Itinerary

1 night Arusha: Villa Luna HB
2 nights Serengeti National Park: Baobab  Camp FB
5 nights Ndutu Ngorongoro Conservation Area: Heritage Migration Camp FB

PROGRAMMA

Dag 1 :  Aankomst/Kilimanjaro – ArushaTransfer van JRO luchthaven naar hotel. Overnachting in het Hotel Villa Luna op bais van half-pension.

Dag 2 : Arusha – Serengeti National Park. Ontmoeting met gids en transfer naar het Serengeti National Park, safari onderweg en namiddag game drive. Overnachting in het Baobab Camp op basis van vol pension.

Dag 3 : Serengeti National Park. Ochtend en namiddag  game drive in het park.  Pic-nic lunch. Overnachting in het  Baobab Camp op bais van vol pension.

Dag 4 :  Ndutu ( Ngorongoro Conservation Area).  Heel vroeg ontbijt en dan vertrek naar Ndutu Area, safari onderweg en nog een namiddag game drive. Overnachting in het Heritage Migration Camp op basis van vol pension.

Dag 5 :  Ndutu ( Ngorongoro Conservation Area). Ochtend en namiddag game drive in het park. Pic-nic lunch. Overnachting in het Heritage Migration Camp op basis van vol pension. 

Dag 6/8 : Ndutu ( Ngorongoro Conservation Area). Ochtend en namiddag game drive in het park. Pic-nic lunch. Overnachting in het Heritage Migration Camp op basis van vol pension. 

Dag 9 : Ndutu ( Ngorongoro Conservation Area) – Arusha.  Na het ontbijt transfer naar Arusha, pic-nic lunch. En verder transfer naar JRO luchthavenvoor uw terugvlucht.

Schermafbeelding 2018-11-05 om 20.37.27.

LEARNING FROM THE BEST: Sergio Pitamitz

NG image collection black.png

Deze begeleide reizen bieden een uitgelezen kans om te leren van de beste fotografen vertegenwoordigd door National Geographic Image Collection.

Zoals hierboven uitgelegd is Sergio Pitamitz daar één van. U zal alle tijd hebben om van hem te leren en persoonlijk coaching te krijgen over fototechnieken en creatieve aanpak. 

Tegelijk met een intense natuurbeleving is het een unieke ervaring die uw fotografische skills zeker naar een ander niveau tillen.

represented by

PRIJS PER PERSOON

MAXIMUM 2 JEEPS *  (min 3, max 4 gasten per jeep)

Netto prijs per persoon op basis van 3 personen -  4.750,00 EUR

Netto prijs per persoon op basis van 4 personen -  4.395,00 EUR

SINGLE SUPPLEMENT 600,00 EUR

Inbegrepen in de prijs :

 • Accommodatie en maaltijden zoals gespecificeerd in bovenstaande route;

 • Alle gamedrives volgens de route;

 • Luchthaventransfers;

 • Toegangsprijs park (Serengeti National Park & Ngorongoro Conservation Area);

 • * Privévervoer in 1x7-zits 4x4 voertuig met opklapbaar dak en grote geopende ramen;

 • 1 liter mineraalwater, koffie en thee beschikbaar aan boord van uw voertuig;

 • Engels sprekende bestuurder / gids;

 • Amref Noodevacuatiedekking

De bovenstaande tarieven zijn exclusief:

 • Internationale vluchten;

 • Inreisvisum;

 • Reis- en ongevallenverzekering;

 • Alle drankjes in de kampen / lodges;

 • Alle items van persoonlijke aard;

 • Fooien en fooien;

 • Wasserij

* DE PRIJS IS GEBASEERD OP DE HUURPRIJZEN EN DE CONCESSIEKOSTEN DIE VOOR 2019 MOETEN WORDEN BEVESTIGD

BETALINGEN

VOLLEDIGE REISBEDRAG MOET BETAALD WORDEN BIJ DEFINITIEVE RESERVATIE

Na reservering ontvangt u een betalingsverzoek en betaalt u het volledige bedrag op voorhand per overschrijving.

Zo is alles geregeld en is uw reis gereserveerd. Daar ontvangt u een factuur van.

UITZONDERLIJKE OMSTANDIGHEDEN

In geval van annulatie van de reis vanuit de organisatie ter plaatse door uitzonderlijke en niet te voorziene omstandigheden, als extreme weersomstandigheden, overlijdens, oorlogsconflicten, luchtvaartfaillisementen, zijn er geen terugbetalingen mogelijk om die redenen. U kan dan steeds terecht bij uw reisverzekering.

Wat als ik mijn reis moet annuleren?

 

Bij annulatie dient u ons altijd zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Aangezien wij bij onze partners eveneens annuleringskosten moeten betalen, is er ook bij ons in sommige gevallen een annulatievergoeding te betalen.  

Hieronder, in de algemene voorwaarden en in de reisinformatie die u toegestuurd krijgt, staat dit telkens in detail uitgelegd.

U kan altijd uw annulatieverzekering hiervoor aanspreken.

OPGELET: Voor deze reis gelden zeer bepaalde annulatietermijnen en terugbetalingsvoorwaarden:

U kan annuleren tot 6 maanden voor vertrek mits een vergoeding van 25% van de totale reissom.

Minder dan 6 maanden voor vertrek moet u de volledige reissom betalen en is er geen terugbetaling mogelijk.