Spanje National Tour – 11 daagse fotoreis en workshops

Spanje
9 oktober - 31 oktober 2024
27 oktober - 18 november 2024
28 oktober - 19 november 2024

Fotoreis van noord tot zuid door Spanje in 11 dagen voor de allermooiste soorten in de beste hutten inclusief workshops

Fotoreis naar de zeldzame Iberische Lynx in Spanje - vanuit onze fotohutten fotografeer je de lynx op enkele meters afstand!
Iberische Lynx 2.475,00 Prijs per persoon
Back to products
Fotoreis Zimanga - Zuid Afrika
Zimanga 5.250,00 Prijs per persoon

Spanje National Tour – 11 daagse fotoreis en workshops

9 oktober - 31 oktober 2024
27 oktober - 18 november 2024
28 oktober - 19 november 2024
Categorieën: ,

Fotoreis van noord tot zuid door Spanje in 11 dagen voor de allermooiste soorten in de beste hutten inclusief workshops

All-in vanaf prijs

Nog

plaatsen beschikbaar

4.250,00 Prijs per persoon

 • Stap 1

  *Uw geboortedatum

  *Uw kamervoorkeur

  Indien dubbele kamer deelt u de kamer met:

  Stap 2

  *Ik nam vroeger al deel aan een Wildpix Travel reis

  *Uw fotografie niveau

  *Uw ervaring met hutfotografie

  *Welk camera merk gebruikt u, bijvoorbeeld Sony, Canon, Nikon, etc.

  Stap 3

  Medische situatie: indien wij moeten rekening houden met een voor u gekende medische voorgeschiedenis of uw hebt een medische aandoening die invloed kan hebben op uw reis, gelieve hier te specifiëren:

  Allergieën of intoleranties

  *Fysieke inspanningen

  Tijdens sommige reizen moeten we bepaalde afstanden stappen naar de fotohutten. Wij moeten van u weten of u dit aankan. Zoniet regelen wij vervoer to zo dicht mogelijk bij de fotohutten, als dat logistiek mogelijk is. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht om uw fotokansen te maximaliseren.

  Uw voedselvoorkeuren

  (dit passen wij aan in de mate van het mogelijke en afhankelijk van de beschikbaarheid op uw bestemming).

  *Ik heb een persoonlijke reis- en ongevallenverzekering

  Die schade en medische ondersteuning dekt in het buitenland: (hoewel Wildpix Travel alle nodige wettelijke verzekeringen heeft, raden wij u ten zeerste aan eveneens een persoonlijke verzekering te hebben, zodat eventuele hulp of repatriëring kan worden gegarandeerd. Daar is Wildpix Travel niet verantwoordelijk voor.

  Stap 4

  *Hoe bent u met ons in contact gekomen

  Overige opmerkingen / vragen

Betaal een 20% vooruitbetaling per item
15 People watching this product now!

Omschrijving

BELEEF HET MEEST UNIEKE VAN SPANJE MET DEZE PRACHTIGE FOTOGRAFIEREIS

In een periode van maar liefst 11 dagen en in een zeer kleine groep heeft u alle tijd en rust de meest geweldige en soms ook zeldzame soorten te fotograferen onder begeleiding van een Wildpix Travel gids. Het lijkt wel bijna een privé reis wanneer u met ons en maximaal 2 andere fotografen 11 dagen gaat genieten van wat Spanje te bieden heeft. Een reis die begint in Catalonië en via de waterrijke gebieden aan de Ebro Delta zal eindigen in de bergen  van het zuidelijk gelegen Andujar.

Exclusieve hutfotografie en prachtige safari’s

We gaan deze dagen onder andere gebruik maken van onze eigen fotohutten die na langdurig research op de beste locaties zijn geplaatst. Dit is de enige manier om de zeldzame soorten als Iberische Lynx, Lammergier, maar ook genetkat en bosuilen in de nacht te fotograferen. Naast onze fotohutten zullen we op meerdere locaties een soort van safari door het gebied doen om zowel lopend als met de auto op de beste plekken te kunnen komen voor wildlife en prachtige landschappen.

Wildlife fotografie gericht op unieke, maar ook zeldzame soorten als de Iberische Lynx en de Lammergier

Tijdens deze 11 dagen die vol staan van fotografie gaan we ons onder andere richten op de zeldzame lammergier. Een moeilijke soort gezien de grootte van de wereldpopulatie waardoor deze prachtvogel op de rode lijst van de IUCN staat. Een andere zeldzame soort die het gelukkig de afgelopen jaren iets beter is gaan doen is de Iberische Lynx. Mede dankzij een ruim beschermingsprogramma, lokale initiatieven, het Wereld Natuurfonds, maar ook onze reis naar de Iberische Lynx waarmee we het programma ondersteunen is het aantal lynxen in Spanje weer net boven de 1000 gekomen.

Naast deze zeldzame soorten voorzien we in de reis in vele andere prachtige soorten als de genetkat, otter, vale gier, bosuil, flamingo, steenarend, edelhert en vele andere  bosvogels, watervogels en roofvogels.

Zoals u weet als bewuste natuurfotograaf is wildlife onvoorspelbaar, maar de resultaten van de afgelopen jaren in onze hutten zijn bijna 100% gegarandeerd. Al kunnen we door onder andere weersomstandigheden, maar ook het gedrag van de fotograaf natuurlijk niets garanderen.

Leren fotograferen; een 11-daagse workshop

Het ideale van deze kleine groep waarmee u zal reizen is dat er alle tijd is voor begeleiding waardoor u eigenlijk gebruik maakt van een 11-daagse workshop. We richten ons hierbij naast wildlifefotografie in het algemeen op vele aspecten die u in de natuur zal tegenkomen. Onder andere vogels fotograferen in vlucht, nachtfotografie, fotograferen met flitslicht, high-key en low-key fotografie, hutfotografie, creatieve fotografie en fotograferen met lange sluitertijden.

Het gehele aspect komt in deze dagen aan de orde en het grote voordeel is tevens dat we, indien gewenst, voldoende tijd hebben om uw beelden te bespreken na afloop van een sessie waarbij wij u tevens tips and trics kunnen geven op het gebied van nabewerking.

Highlights Spanje – 11-daagse fotografiereis

U beleeft tijdens deze reis met een fantastisch programma het beste van Spanje. Maar liefst 12 fotohutten, 3 geweldige safari’s, het overheerlijke Spaanse eten en overnachtingen in gezellige en comfortabele accommodaties. We reizen van Barcelona tot Malaga met eigen vervoer onder begeleiding van een Wildpix Travel topfotograaf, lokale Engels sprekende Spaanse gidsen. 

Fotohutten

Een geweldige combinatie van fotohutten en safaris

Tijdens deze (privé) fotografiereis, maximaal 3 personen, zullen we maar liefst 12 van onze eigen fotohutten aandoen in combinatie met 3 geweldige safaris

Accommodatie

Accommodatie:

We verblijven tijdens deze geweldige rondreis en zoals altijd bij Wildpix Travel in comfortabele accommodaties.  Maar liefst 4 geweldige hotels zullen ons ontvangen waar we op basis van volpension, inhoudende alle maaltijden gedurende de dag, maar exclusief drank, zullen verblijven.

 

Deze reis samengevat

Speciaal voor deze reis

In een periode van 11 dagen fotografeert u o.a. genetkat, bosuil, vale gier, lammergier, flamingo, steenarend, Iberische lynx, edelhert, otter en nog veel meer!

Alle facts bij elkaar

Spectaculaire rondreis Spanje
Privé begeleiding
Vele workshops
Elke dag topsoorten

Spanje

Spanje, rondreis

Uitgestippelde reis

De reis bestaat uit in totaal 10 fotodagen en 1 reisdag
Topperiode
Volpension
Exclusief vlucht, maar inclusief alle transfers
Professionele begeleiding

Wil je reserveren of meer weten?

Onze andere fotografie reizen

Fotoreis Zimanga - Zuid Afrika

5.250,00 Prijs per persoon

Vanaf

5.250,00 Prijs per persoon
Fotoreis Zimanga – Mkuze, Zuid-Afrika Naar de mooiste hides ter wereld en een reservaat exclusief gereserveerd voor de fotografen van Wildpix Travel
26 september - 8 oktober 2024
13 oktober - 24 oktober 2025

2.475,00 Prijs per persoon

Vanaf

2.475,00 Prijs per persoon
Andalusië, Spanje Kijk de zeldzaamste kat van de wereld in haar gouden ogen
15 januari - 22 januari 2025

2.195,00 Prijs per persoon

Vanaf

2.195,00 Prijs per persoon
Wilde wolven in Zuid-Oost Polen Uniek en adembenemend, oog in oog met wilde wolven
26 januari - 3 februari 2025