Over Wildpix Travel

Ontdek Wildpix Travel: Jouw Avontuurlijke Reis naar Fotografieparadijzen!

Leg jouw passie voor natuurfotografie vast vanuit de meest adembenemende fotoschuilhutten ter wereld, met Wildpix Travel als jouw deskundige gids. 

Welkom bij Wildpix Travel, dé specialist in het aanbieden van onvergetelijke fotografiereizen waar het fotograferen vanuit de beste fotoschuilhutten centraal staat. Wij geloven dat het vastleggen van de natuur in al haar glorie niet alleen een kunst, maar ook een avontuur is. Daarom hebben we de meest professionele en strategisch gelegen hutten geselecteerd, waardoor jouw kansen om alle fantastische soorten van het desbetreffende gebied voor je lens te krijgen, worden vergroot.

Met onze vele eigen fotografiehutten en samenwerkingen met de beste aanbieders wereldwijd, garanderen wij een absolute topervaring voor iedere natuurfotograaf. Of je nu een ervaren professional bent of pas net begint aan jouw fotografische reis, wij zorgen ervoor dat je de meest magische momenten vastlegt met je camera.

Ontmoet jouw gidsen: Meesters in het Vak

Bij Wildpix Travel werken we met een selecte groep professionele fotografen die jou tijdens de groepsreis begeleiden in jouw ontwikkeling tot een nog betere fotograaf. Onze gidsen zijn meesters in hun vak en delen hun kennis en passie graag met jou. Wat je niveau ook is, bij iedere situatie kan je rekenen op hun expertise en ervaring. Of het nu gaat om fotograferen vanuit een fotohut, het vastleggen van het ochtend- of avondlicht, nachtfotografie of andere uitdagende omstandigheden, onze gidsen staan klaar om je te helpen jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast werken we nauw samen met lokale gidsen die zelf ook gepassioneerde fotografen zijn. Ze kennen de locaties als hun broekzak en weten precies waar je moet zijn voor de beste foto's. Ze zijn niet alleen experts in het spotten van wildlife en vogels, maar ze begrijpen ook de subtiele nuances van het gedrag van dieren, waardoor ze je op het juiste moment op de juiste plek kunnen positioneren voor die perfecte opname.

Een Complete Ervaring: Geniet met Volle Teugen

Bij Wildpix Travel zorgen we niet alleen voor een ongeëvenaarde natuurfotografie-ervaring, maar we streven ernaar om jouw reis compleet te maken in alle opzichten. Na uren van intense fotografiesessies, verdien je het om te ontspannen en te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving. Daarom kiezen we voor de best beschikbare hotels en restaurants in het gebied, zodat je je kunt opladen voor de volgende fotografiereis. Onze accommodaties zijn zorgvuldig gekozen om jou een comfortabele en memorabele ervaring te bieden, zodat je kunt genieten van de natuurlijke pracht om je heen.

Jouw Avontuur Wacht Op Jou

Dus, sta klaar om de wildernis te betreden en jouw fotografievaardigheden naar nieuwe hoogten te brengen. Sluit je aan bij Wildpix Travel en ontdek fotografieparadijzen op aarde, samen met gelijkgestemde avonturiers en gepassioneerde fotografen zoals jijzelf. Of je nu droomt van het vastleggen van majestueuze roofvogels in Europa, kleurrijke exotische vogels in Zuid-Amerika, of wilde katachtigen in Afrika, wij hebben de perfecte reis voor jou.

Stap uit je comfortzone, omarm de natuurlijke wereld en creëer blijvende herinneringen met jouw lens. Wildpix Travel staat klaar om je te begeleiden op dit opwindende pad van ontdekking en creativiteit.

01.

Volledig ontzorgt

Massa a erat nam aliquam condi mentu tum in cum proin.

02.

Professionele begeleiding

Adipiscing proin lobortis nunc luctus conubia ac facilisi.

03.

Ontdek nieuwe werelden

Ulamcorper parturient adipiscing nisi rutrum eleifend class.

Onze andere fotografie reizen

Fotoreis Zimanga - Zuid Afrika

5.250,00 Prijs per persoon

Vanaf

5.250,00 Prijs per persoon
Fotoreis Zimanga – Mkuze, Zuid-Afrika Naar de mooiste hides ter wereld en een reservaat exclusief gereserveerd voor de fotografen van Wildpix Travel
26 september - 8 oktober 2024
13 oktober - 24 oktober 2025

4.250,00 Prijs per persoon

Vanaf

4.250,00 Prijs per persoon
Fotoreis van noord tot zuid door Spanje in 11 dagen voor de allermooiste soorten in de beste hutten inclusief workshops
9 oktober - 31 oktober 2024
27 oktober - 18 november 2024
28 oktober - 19 november 2024

2.475,00 Prijs per persoon

Vanaf

2.475,00 Prijs per persoon
Andalusië, Spanje Kijk de zeldzaamste kat van de wereld in haar gouden ogen
15 januari - 22 januari 2025