Beautiful Botswana

Botswana
7 maart - 17 maart 2025

Mashatu – Botswana
Naar de grootste olifanten populatie en prachtige open landschappen exclusief gereserveerd voor de fotografen van Wildpix Travel

fotoreis Wild Guatemala
Wild Guatemala 4.750,00 Prijs per persoon
Back to products
Winterse wolven 2.150,00 Prijs per persoon

Beautiful Botswana

7 maart - 17 maart 2025
Categorieën: ,

Mashatu – Botswana
Naar de grootste olifanten populatie en prachtige open landschappen exclusief gereserveerd voor de fotografen van Wildpix Travel

All-in vanaf prijs

Nog

plaatsen beschikbaar

6.900,00 Prijs per persoon

 • Stap 1

  *Uw geboortedatum

  *Uw kamervoorkeur

  Indien dubbele kamer deelt u de kamer met:

  Stap 2

  *Ik nam vroeger al deel aan een Wildpix Travel reis

  *Uw fotografie niveau

  *Uw ervaring met hutfotografie

  *Welk camera merk gebruikt u, bijvoorbeeld Sony, Canon, Nikon, etc.

  Stap 3

  Medische situatie: indien wij moeten rekening houden met een voor u gekende medische voorgeschiedenis of uw hebt een medische aandoening die invloed kan hebben op uw reis, gelieve hier te specifiëren:

  Allergieën of intoleranties

  *Fysieke inspanningen

  Tijdens sommige reizen moeten we bepaalde afstanden stappen naar de fotohutten. Wij moeten van u weten of u dit aankan. Zoniet regelen wij vervoer to zo dicht mogelijk bij de fotohutten, als dat logistiek mogelijk is. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht om uw fotokansen te maximaliseren.

  Uw voedselvoorkeuren

  (dit passen wij aan in de mate van het mogelijke en afhankelijk van de beschikbaarheid op uw bestemming).

  *Ik heb een persoonlijke reis- en ongevallenverzekering

  Die schade en medische ondersteuning dekt in het buitenland: (hoewel Wildpix Travel alle nodige wettelijke verzekeringen heeft, raden wij u ten zeerste aan eveneens een persoonlijke verzekering te hebben, zodat eventuele hulp of repatriëring kan worden gegarandeerd. Daar is Wildpix Travel niet verantwoordelijk voor.

  Stap 4

  *Hoe bent u met ons in contact gekomen

  Overige opmerkingen / vragen

Betaal een 20% vooruitbetaling per item
16 People watching this product now!

Omschrijving

BACK TO NATURE IN BEAUTIFUL BOTSWANA

In het hart van het betoverende landschap van Botswana ligt het adembenemende Mashatu Game Reserve, een juweel van biodiversiteit en wildernis dat liefhebbers van natuur en avontuur uit alle hoeken van de wereld aantrekt. Dit magische toevluchtsoord, ook wel bekend als “The Land of Giants”, is doordrenkt van betekenis en geschiedenis, en biedt een ongeëvenaarde ervaring voor reizigers die op zoek zijn naar een diepgaande connectie met de natuur en het dierenrijk.

Mashatu’s rijke en gevarieerde landschap is een canvas van ontzagwekkende schoonheid, een walhalla voor fotografen. Uitgestrekte open vlaktes worden afgewisseld met kronkelende rivieren, dichte bossen en grillige rotsformaties. Dit diverse terrein creëert de perfecte habitat voor een ongelooflijke verscheidenheid aan wilde dieren. De honderden olifanten, die deze regio met hun majestueuze aanwezigheid domineren, geven het gebied zijn bijnaam “Land of Giants”. 

Maar Mashatu is meer dan alleen olifanten. Het is een ware ark van dieren in het wild, waar luipaarden sluipen door het gebladerte, leeuwen hun territorium markeren en giraffen hun elegante halzen uitstrekken om de hoogste bladeren te bereiken. De rivieren en waterpoelen trekken een scala aan vogels aan, waardoor het een paradijs is voor vogelaars. De majestueuze visarenden zweven boven de wateren terwijl kleurrijke bijeneters een feestmaal houden met insecten.

Wat Mashatu echt uniek maakt, is de manier waarop bezoekers worden aangemoedigd om een diepere connectie met de omgeving aan te gaan. De 4×4-jeepsafari’s zijn een kans ideale om diep in het hart van Mashatu te duiken. Onder begeleiding van ervaren gidsen komt u  enkele van de meest iconische en intrigerende dieren van Afrika. De nachtsafari’s onthullen een ander facet van het wildleven, wanneer nachtelijke jagers tevoorschijn komen en de donkere lucht wordt verlicht door een oneindig tapijt van sterren.

Maar het zijn niet alleen de dieren en landschappen die indruk maken in Mashatu; het is ook het warme welkom van de lokale gemeenschap en het toegewijde personeel dat bijdraagt aan de betovering van deze plek. Gastvrijheid is hier niet alleen een dienst, maar een authentieke uitwisseling van ervaringen en verhalen tussen bezoekers en de mensen die hun leven aan dit land hebben gewijd.

Mashatu Game Reserve is een oase van rust en avontuur, waar de tijd lijkt te vertragen en de connectie met de natuur opnieuw wordt geïntensiveerd. Het is een plek waar dromen werkelijkheid worden en waar de ongerepte wildernis je uitnodigt om deel te nemen aan haar verhaal. Of je nu de majestueuze olifanten bewondert, de roep van een leeuw in de verte hoort of gewoon je zintuigen onderdompelt in het wonder van Afrika, Mashatu zal ongetwijfeld een plek in je hart veroveren en je ziel voeden met onvergetelijke ervaringen en prachtige foto’s.

Fotohutten

FOTOHUTTEN BIJ DE LODGE EN OP EEN UITGESTREKTE OPEN VLAKTE

Het unieke van uw verblijf is dat u vanuit het Tent Camp in uw vrije tijd zo naar de fotohut loopt. Een kleine waterplas waar wildlife en vogels dag en nacht komen drinken, u bevindt zich niet voor niets midden in de natuur. Voor de liefhebber is het zelfs mogelijk een camera trap of wildcam te plaatsen aangezien we hier zitten op basis van exclusiviteit. Vanuit het Tent Camp hebben wij met de wildcam o.a. hyena, African wildcat, giraf, baviaan, eland, impala en bushbuck vast kunnen leggen.

Daarnaast hebben we voor iedere deelnemer een tweetal sessies vastgelegd in de speciale fotohut op de uitgestrekte vlakte. Een zeer ruime fotohut waar u kan staan, zitten en gewoon lopen om de aanwezige soorten te fotograferen. Iedere fotograaf doet hier een ochtendsessie en een avondsessie om met de diverse lichtomstandigheden aan de waterplas te fotograferen. Deze hut heeft geen ramen waardoor u zich echt tussen de dieren begeeft, wat te denken van de unieke ervaring van een kudde olifanten die u op enkele meters naderen?

Accommodatie

DE ACCOMMODATIE – ONDERGEDOMPELD IN DE NATUUR

In het hart van het adembenemende Botswana, verscholen in de wildernis van het Tuli Block, bevinden zich twee juweeltjes die de harten van avontuurlijke fotografen sneller laten kloppen: het Mashatu Tent Camp en de Tuli Safari Lodge. Beide in deze periode exclusief voor Wildpix Travel zijn en op basis van volpension, inclusief een uitgebreid ontbijt, goede lunch en drie gangen diner door de chef kok dagelijks vers wordt bereid. Zo ook de sundowners tijdens de safari’s en alle drankjes tijdens de maaltijden.Deze unieke verblijven belichamen de ware essentie van Afrikaanse safari’s, waar wilde dieren en ongerepte landschappen samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Het Mashatu Tent Camp verwelkomt gasten met een symbiose van luxe en avontuur te midden van de uitgestrekte wildernis. Bij aankomst omarmt de warme Afrikaanse gastvrijheid je, terwijl de weelderige tenten, elegant ingericht met alle moderne gemakken, een oase van comfort vormen te midden van de natuurlijke omgeving. De tenten bieden een directe connectie met de wildernis, met eigen badkamers en ruime terrassen waarvandaan je het landschap en het wildleven kunt bewonderen zonder zelfs maar je accommodatie te verlaten. Wat te denken van de huilende hyena’s ‘s nachts in de buurt van je luxe onderkomen.

De Tuli Safari Lodge, die een verfijnde charme toevoegt aan het avontuurlijke safari-landschap. Deze elegante lodge, gelegen langs de oever van de Limpopo-rivier, nodigt gasten uit om te genieten van panoramische uitzichten op het landschap en de weelderige rivieroever. De lodge combineert luxe accommodatie met een diep respect voor de omringende natuur. Hier kun je je onderdompelen in de geluiden van de wildernis, terwijl je toch geniet van moderne voorzieningen en attentieve service.

Samen vormen het Mashatu Tent Camp en de Tuli Safari Lodge een harmonieus duet van avontuur en elegantie, ruige natuur en verfijnde luxe. Deze bestemmingen trekken avontuurlijke fotografen aan die op zoek zijn naar een diepere connectie met de wilde wereld van Afrika. Het zijn plekken waar verhalen worden geboren bij het knapperende kampvuur en waar de roep van de natuur je hart vervult met een opwinding die alleen het ongerepte Afrika kan bieden. In het hart van Botswana’s betoverende landschap laten deze bestemmingen reizigers kennismaken met het ware wonder van het leven in het wild.

Deze reis samengevat

Speciaal voor deze reis

Olifant, luipaard, hyena, jakhals, grootoor vos, Afrikaanse wilde kat, neushoorn, leeuw, giraffe, nijlpaard,  en veel meer groot en klein wildlife en honderden vogelsoorten

Alle facts bij elkaar

Grote kans op luipaarden
Ruime open fotohut
Prachtige natuur in vele omstandigheden
Geweldige avondsafari met de beste spotters
Back to nature

Botswana

Mashatu, Botswana

Uitgestippelde reis

De reis bestaat uit 2 reisdagen, 8 fotodagen
Top periode maart
Hele kamp exclusief voor de fotografen van Wildpix Travel
Exclusief vlucht, maar inclusief alle transfers

Wil je reserveren of meer weten?

Onze andere fotografie reizen

Fotoreis Finland - Majestic Birds

0,00

Vanaf

0,00
Het allermooiste en de beste soorten van het hoge noorden

2.150,00 Prijs per persoon

Vanaf

2.150,00 Prijs per persoon
Wilde beren en wolven in Zuid-Oost Polen Uniek ervaring: overnachten tussen de beren
10 juni - 23 juni 2024

5.250,00 Prijs per persoon

Vanaf

5.250,00 Prijs per persoon
Fotoreis Zimanga – Mkuze, Zuid-Afrika Naar de mooiste hides ter wereld en een reservaat exclusief gereserveerd voor de fotografen van Wildpix Travel
26 september - 8 oktober 2024
13 oktober - 24 oktober 2025