Mysterieuze Genetkat

Spanje
Vanaf 21 juni 2023

Noord Catalonë, Spanje
De mysterieuze genetkat en de zeldzame lammergier

Fotoreis naar de zeldzame Iberische Lynx in Spanje - vanuit onze fotohutten fotografeer je de lynx op enkele meters afstand!
Iberische Lynx (individueel) 1.995,00 Prijs per persoon
Back to products
Slechtvalk en Dwergarend 1.250,00 Prijs per persoon

Mysterieuze Genetkat

Vanaf 21 juni 2023

Noord Catalonë, Spanje
De mysterieuze genetkat en de zeldzame lammergier

All-in vanaf prijs

Nog

plaatsen beschikbaar

1.300,00 Prijs per persoon

 • Stap 1

  *Uw leeftijdscategorie

  *Uw kledingmaat voor T-shirts

  *Uw kamervoorkeur

  Indien dubbele kamer deelt u de kamer met:

  Ik wens een aangepast reisprogramma en verduidelijk hierbij mij gewenste reis- en fotografiedagen:

  *Gewenste vertrekdatum

  *Gewenste terugdatum

  Stap 2

  *Ik nam vroeger al deel aan een Wildpix Travel reis

  *Uw fotografie niveau

  *Uw ervaring met hutfotografie

  *Begeleiding tijdens de reis

  Stap 3

  Medische situatie: indien wij moeten rekening houden met een voor u gekende medische voorgeschiedenis of uw hebt een medische aandoening die invloed kan hebben op uw reis, gelieve hier te specifiëren:

  Allergieën of intoleranties

  *Fysieke inspanningen

  Tijdens sommige reizen moeten we bepaalde afstanden stappen naar de fotohutten. Wij moeten van u weten of u dit aankan. Zoniet regelen wij vervoer to zo dicht mogelijk bij de fotohutten, als dat logistiek mogelijk is. Er wordt altijd naar een oplossing gezocht om uw fotokansen te maximaliseren.

  Uw voedselvoorkeuren

  (dit passen wij aan in de mate van het mogelijke en afhankelijk van de beschikbaarheid op uw bestemming).

  *Ik heb een persoonlijke reis- en ongevallenverzekering

  Die schade en medische ondersteuning dekt in het buitenland: (hoewel Wildpix Travel alle nodige wettelijke verzekeringen heeft, raden wij u ten zeerste aan eveneens een persoonlijke verzekering te hebben, zodat eventuele hulp of repatriëring kan worden gegarandeerd. Daar is Wildpix Travel niet verantwoordelijk voor.

Betaal een 20% vooruitbetaling per item
15 People watching this product now!

Omschrijving

Beleef de unieke combinatie en pracht van topsoorten Genetkat en de machtige Lammergier

Ervaar de betovering van de Genetkat en de Lammergier in de prachtige zuiderse bossen van Midden-Spanje! Deze zeldzame en schuwe dieren bieden een spectaculaire kans voor natuurfotografen om adembenemende beelden vast te leggen. Bij ons kunt u een unieke en inspirerende reis beleven, waarbij u met een grote kans op succes deze prachtige wezens kunt fotograferen.

Onze technisch vernuftige fotohutten zijn strategisch geplaatst, zodat u een perfect zicht hebt op een natuurlijke setting van weelderig bos en glinsterend water. Hier komt de Genetkat vaak tevoorschijn zodra de schemering begint. Deze nachtactieve dieren gedijen in de duisternis en het gebrek aan kunstmatig licht biedt u als fotograaf voldoende natuurlijk ogend licht om de magie van hun gedrag vast te leggen. Het is een betoverend schouwspel om deze zeldzame wezens te zien opduiken vanuit de weelderige bossen.

Maar dat is niet alles wat deze reis te bieden heeft. Naast de Genetkat krijgt u ook de gelegenheid om de majestueuze Lammergier te fotograferen, een andere zeldzaamheid uit het zuiden. Deze imposante vogel staat bekend om zijn ongelooflijke vleugelspanwijdte en unieke uiterlijk. De Lammergier zweeft majestueus door de lucht, terwijl hij zijn territorium doorkruist op zoek naar voedsel. Het vastleggen van dit prachtige roofdier in zijn natuurlijke omgeving zal ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring zijn.

Onze reis neemt u mee naar het hart van Midden-Spanje, waar de natuurlijke schoonheid en biodiversiteit ongeëvenaard zijn. Gedurende vier dagen zult u worden ondergedompeld in de Europese wildlife-wereld, waar u de kans krijgt om uw fotografische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onze ervaren gidsen zullen u begeleiden en voorzien van waardevolle informatie over deze unieke dieren en hun leefgebied.

Als u op zoek bent naar inspiratie, avontuur en onvergetelijke momenten in de natuur, dan is deze reis naar Midden-Spanje perfect voor u. Laat u betoveren door de mysterieuze Genetkat en bewonder de majestueuze Lammergier terwijl u de prachtige bossen verkent. Elk moment is een kans om uw passie voor natuurfotografie te omarmen en een diepere verbinding met de natuur te voelen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de Genetkat en de Lammergier in hun natuurlijke habitat te fotograferen. Neem deel aan onze 4-daagse reis en laat uw creativiteit de vrije loop terwijl u geniet van het beste wat de Europese wildlife te bieden heeft. Boek vandaag nog uw plek en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Fotohutten

PERFECTE TECHNIEK IN DE FOTOHUTTEN VOOR TOPRESULTATEN

We trekken de Genetkat aan door ze te voeren. Er is ook een drinkbad waardoor reflectiefotografie kan worden gemaakt. Ook zijn boomstammen of stronken rond de instelling gerangschikt om interactie van de Genetkatten met die elementen te krijgen. De Genets, tussen twee en vijf, worden verlicht door ledlampen, dus er zijn geen flitsers nodig of vereist. U kunt werken als bij daglicht.

Indien gewenst kan onze gids ook een high speed-sessie met flitsers voorzien, maar niet op dezelfde dag. Dit voor eventuele beelden met springacties.

Eén dag voor fotografie met ledlampen en een tweede voor fotografie op hoge snelheid kan worden aangevraagd, off beide dagen voor ledlampen. 

De afstand tot de Genetkat is tussen twee meter en twaalf meter. Omdat 4-5 meter de meest voorkomende is, is een 70 – 200 mm of iets dergelijks hier de beste lens.

Hut voor maximaal twee personen met eenrichtingsglas van hoge kwaliteit.

Accommodatie

Een heerlijk en zeer gastvrij hotel

U verblijft in een goede hotel accommodatie, met ontbijt. Lunch en diner kan u zelf ter plaatse regelen, de winkels zijn vlakbij en het hotel heeft een prima restaurant.

Deze reis samengevat

Speciaal voor deze reis

Genetkat en Lammergier

Alle facts bij elkaar

Perfecte fotohutten
Iedere dag topsoorten
Flexibel programma

Spanje

Noord Catalonië, Spanje

Uitgestippelde reis

De reis bestaat uit 4 dagen,  4 nachten
Hotel met ontbijt
Hele jaar mogelijk
Maximaal 2 personen

Wil je reserveren of meer weten?

Onze andere fotografie reizen

0,00

Vanaf

0,00
Spectaculair en exclusief met fotohutten midden in de jungle

2.750,00 Prijs per persoon

Vanaf

2.750,00 Prijs per persoon
Donau Delta, Roemenië Een vergeten paradijs aan de uiterste grens van Europa
25 mei - 2 juni 2024

0,00

Vanaf

0,00
Het allermooiste en de beste soorten van het hoge noorden