top of page

WILD GUATEMALA

Midden Amerika

SPECTACULAIR EN EXCLUSIEF MET FOTOHUTTEN MIDDEN IN DE JUNGLE

Guatemala preview

SPECIAAL :

QUETZAL
WITSNUITNEUSBEER
PUMA
FREGATVOGEL
JAGUAR
OCELOT
EN VEEL VEEL MEER

FACTS:

EXCLUSIEVE FOTOHUTTEN VAN WILDPIX TRAVEL MIDDEN IN DE JUNGLE

REIS:

2 REISDAGEN - 9 FOTODAGEN
EXCL. VLUCHTEN
TOP HOTELS VOLPENSION
IN DE JUNGLE EM AAN DE CARIBISCHE KUST

 

Groepsreis:

 

Data:

15-26 maart 2023

Maximale groepsgrootte:

6 personen exclusief gids en begeleiding

Begeleiding:

Afhankelijk van uw plaats van vertrek reist u alleen of met de groep naar Guatemala Stad. Onze begeleider gedurende de gehele reis zijn Michel d'Oultremont en Martin Steenhaut en ter plaatse zijn er tevens onze Engels sprekende collega's die de groep begeleiden en naar de desbetreffende hutten brengen.

Vlucht en vervoer:

U boekt de vluchten zelf en deze zijn niet bij de prijs inbegrepen. In principe vliegen we met de gehele groep vanaf Madrid naar Guatemala Stad en van daaruit reizen we gezamenlijk richting onze uiteindelijke verblijf.

Accommodatie:

We verblijven in top **** hotels op basis van volpension in tweepersoonskamers.

Prijs:

Prijs per persoon in single room en volpension, 4750€ voor de groepsreis in 2023

Inclusief:

accommodatie 4**** hotels met volpension

lokale vluchten

alle autotransporten ter plaatse

alle fotohutten en excursies

reisbegeleiding door professionele fotograaf

 

Exclusief:

uw internationale vluchten

eigen andere uitgaven ter plaatse

uw extra maaltijden of drankjes ter plaatse

uw eigen reis- en / of annuleringsverzekeringen

Betaling:

Na het reserveren ontvangt u een betalingsverzoek en betaalt u het volledige bedrag vooraf per bankoverschrijving.

Op deze manier is alles geregeld en is uw reis gereserveerd uiteraard ontvangt u hiervan een factuur.

Wat als ik mijn reis moet annuleren?

In geval van annulering dient u ons altijd zo snel mogelijk op de hoogte te stellen. Aangezien wij ook annuleringskosten moeten betalen aan onze partners, moeten wij deze aan u doorberekenen volgens onderstaand schema welke ook aangegeven zijn in de algemene voorwaarden en in de reisinformatie die u wordt toegestuurd.

 

U kunt altijd contact opnemen met uw annuleringsverzekering.

Termijnen voor annuleringskosten:

5 tot 3 maanden voor vertrek: 25% van de totale reissom

3 tot 2 maanden voor vertrek: 50% van de totale reissom

2 tot 1 maanden voor vertrek: 80% van de totale reissom

minder dan 1 maand voor vertrek: 100% van de totale reissom

Reisinformatie
Meer informatie of reserveren

GUATEMALA... VAN DE PACIFIC TOT DE CARIBBEAN... ONGEZIEN MOOI

Het land van de quetzal, fregatvogel, puma, jaguar, ocelot en zoveel meer... Op deze reis laat Wildpix u het ruwe en ongekende Guatemala ontdekken. Het kleine land in Midden-Amerika waar ecotoerisme nu pas begint en natuurlijk zijn wij er dan als eerste bij. Laat u verrassen door deze prachtige ongekende regio.

U maakt een avontuurlijke maar perfect geregelde tocht door het hele land, van vulkanen tot echte wilde jungle, van mangrovebossen tot paradijselijke eilanden in zee. Het is werkelijk een prachtige mix tussen allerlei biotopen met natuurlijk alles gericht op fotografie.

Zoals steeds hebben wij ook hier super mogelijkheden met fotohutten voor fantastische soorten. Maar ook fotosessies vanuit boten, jeeps en veel meer. U gaat op zoek naar grote katachtigen zoals Puma en Jaguar, maar ook ongelooflijke vogels zoals de Quetzal, het nationale symbool van Guatemala, en wellicht één van de mooiste vogels ter wereld.

FOTOGRAFIE

Onze enige bekommering tijdens deze reis is u de allerbeste beleving en foto's te laten maken. Onze lokale gidsen zijn zelf fotografen die exact de soorten en hun gedrag kennen. Daardoor brengen ze u op het juiste moment op de juiste plaats.

DE ZOEKTOCHT NAAR PUMA, JAGUAR EN OCELOT

De jungle van Guatemala herbergt enkele van de allermooiste katachtigen. De gebieden die we bezoeken hebben mooie populaties Puma's en Ocelots. En natuurlijk doen we er alles aan om deze voor de hutten te krijgen maar zoals u weet is dat geluk hebben. De lokale gidsen volgen de dieren op de voet met wildcamera's en het bewijs dat de dieren ook overdag actief zijn is er. En dan is er uiteraard de koning van de jungle, de Jaguar. We gaan naar hem op zoek maar dat is begrijpelijk erg moeilijk, zeker aangezien het vooral een nachtdier is. Maar geen moeite is teveel en de kansen zijn reëel.

Fotogalerie
Over de reis

Een reis door Guatemala van kust tot kust

Schermafbeelding 2018-12-15 om 15.09.58.

Hoe, wat en waar? Alles wat u nog meer moet weten:

WANNEER IS DE BESTE PERIODE?

We gaan bewust in de maand maart wanneer de temperatuur overdag gemiddeld zo'n 25 graden is en we de minste kans op neerslag hebben. We reizen buiten het regenseizoen om en de kans op orkanen is klein, toch kunnen de verschillen tussen het kustgebied en de jungle groot zijn. In de maanden maart - april zijn de meeste vogels actief aan het nestelen en is de fotokans voor de quetzal optimaal.

WAAR ZITTEN WE?

Van de Pacific tot de Caribische, het binnenland met de echte wilde jungle en de vulkanen en van de mangrovebossen tot de paradijselijke eilanden. Tijdens deze reis ziet u het allemaal.

Hoe, wat en waar?

ONGELOOFLIJKE NATUURGEBIEDEN MET PERFECTE FOTOHUTTEN

Wildpix staat altijd garant voor topervaringen uit fotohutten, en ook hier is dat zo. Er zijn verschillende schuilhutten in allerlei biotopen speciaal aangepast aan de meest interessante soorten. U zit er comfortabel en beschermd, met de mooiste achtergronden en uitgekiende zitstokken.

Daarnaast bieden wij u met deze reis naar Guatemala unieke fotokansen vanuit boten, jeeps en meer...